T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Afyonkarahisar Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Türkiye- Azerbeycan ortak E-twinning projesi.

Türkiye- Azerbeycan ortak E-twinning projesi.

Okulumuz bir proje çalışmasına daha başladı.

Yürütücülüğünü Okul Müdürümüz Abdullah Cemal TOLA’NIN, Koordinatörlüğünü Müdür Yardımcımız Sultan İŞLEK’İN yaptığı, ESEP Platformunda  Azerbaycanlı ortağı Elyana KERİMOVA ile birlikte “Kültürel Miraslarımız” adlı  eTwinning projesini başlatılmıştır.

Türkiye - Azerbaycan ortaklığı olarak onaylanan projenin ortaklığını;  9 Türk, 1 Azerbaycan ve 1 Ürdün’den olmak üzere 11 öğretmenden oluşmaktadır.

Projede amacı; 14-18 yaş arası öğrencilerin yaşadıkları coğrafyayı tanımalarını sağlamak, şehir kültür ve medeniyet arasındaki ilişkiyi kavrayıp kendi yaşadığı şehri yakından tanıması, şehrinin soyut ve somut kültürel miras değerlerini bilmesi ve koruması için okul içi ve okul dışı faaliyetlerle kültürel miraslarımız konusunda farkındalık oluşturmaktır.

Proje yürütücüsü ve koordinatörü sorumluluğunda 4 ay devam edecek olan proje sonunda; sosyal sorumluluk duygusu kazanmış öğrenciler yetişmesini sağlamak, öğrencilerin özgüven ve öz denetim duygularını geliştirmek, öğrencilerde birlikte çalışma ve dayanışma alışkanlığı yanında yaratıcı ve eleştirel ve yapıcı düşünme becerisine sahip öğrenciler yetiştirmeyi hedeflenmektedir.

 Bu proje sayesinde öğrencilerimiz eTwinning platformunu daha iyi tanıyacakları için başka projelerde de rahatlıkla yer alabilmelerini sağlamak diğer hedefimizdir.

 

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 13.01.2024 17:02 - Görüntülenme: 98
  Beğen | 1  kişi beğendi