T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Afyonkarahisar Uydukent Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Liseler arası Kompozisyon Yarışması...

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi kapsamında çalışmalarımız Okul Müdürümüz Abdullah Cemal TOLA başkanlığında, Müdür Yardımcımız Süleyman DOĞAN rehberliğinde;

Sosyal sorumluluk kazanımı sağlamanın yanı sıra öğrencilerimizin mesleklerini icra ederken aynı zamanda içinde bulundukları toplumun aktif parçası olma becerisini kazanmaları da amaçlanmaktadır.

Bu çerçevede 18 Mart Çanakkale Deniz Zafer ve Anma günü kapsamında düzenlenen lise öğrencileri arası kompozisyon yazma yarışmasında okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanı 10-BL sınıfı öğrencilerinden Arzu AVŞAR  Afyonkarahisar İl Üçüncüsü olmuştur.

Öğrencimizi tebrik ederiz katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.

19-03-202419-03-202419-03-2024

Yayın: 19.03.2024 - Güncelleme: 07.05.2024 21:42 - Görüntülenme: 57